Onze webshop biedt onze klanten de mogelijkheid om producten te retourneren binnen 14 dagen na levering. Dit geeft onze klanten de tijd om de producten te inspecteren en te beslissen of ze tevreden zijn met hun aankoop.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moeten de producten in hun originele verpakking en ongebruikt zijn. Dit betekent dat het product niet mag zijn gedragen, gewassen of beschadigd. Wanneer wij een product ontvangen dat niet aan deze voorwaarden voldoet, zullen wij het retour verwerken als een “Terugkerende product” en zullen wij geen restitutie of omruil verlenen.

Om een ​​retour aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Wij zullen u vervolgens verzoeken om de gedetailleerde informatie van uw bestelling te verstrekken, zoals uw bestelnummer en reden voor retour. Wij raden u aan om het product te verzenden met een traceerbare verzendmethode, aangezien wij niet verantwoordelijk zijn voor verloren of beschadigde retouren.

De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van het geretourneerde product. Als wij de oorspronkelijke verzendkosten hebben gedekt, zullen deze van de restitutie worden afgetrokken.

Wanneer wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij uw restitutie binnen 14 dagen uitbetalen. De terugbetaling zal worden gedaan naar de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt tijdens uw aankoop.

Er zijn echter enkele uitzonderingen op onze retourbeleid. Artikelen die als “in de uitverkoop” zijn gemarkeerd, zijn niet geretourneerd. Daarnaast zijn hygiënische producten zoals ondergoed, oorbellen en zwemkleding ook uitgesloten van retourneren vanwege gezondheids- en hygiënische redenen. Als u twijfelt of een product geretourneerd kan worden, neemt u dan gerust contact met ons op voordat u een retour aanvraagt.